polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI JEST DLA NAS SZCZEGÓLNIE ISTOTNA

Drogi użytkowniku.

Dbamy o Twoją prywatność. Ochrona prywatności Użytkowników odwiedzających Serwis jest dla nas szczególnie istotna. Chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się bezpiecznie i komfortowo.

Polityka Prywatności to miejsce, w którym dowiesz się kto jest administratorem Twoich danych osobowych, w jakim celu, zakresie i przez jaki okres będą one przetwarzane. Dowiesz się, komu i na jakich zasadach możemy udostępnić Twoje dane, a także jakie masz uprawnienia w związku z ich przetwarzaniem. Poniżej prezentujemy najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są przez nas wykorzystywane. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem obowiązującego od dnia 25 maja 2018 r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej jako: „RODO”).

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Administratorem danych osobowych jest: Fitness & Pilates Małgorzata Chomczyk z siedzibą w Białymstoku. Zgłoszenia wszelkich nieprawidłowości, uwag, żądań w zakresie polityki prywatności prosimy dokonywać na adres: gosia@goshia.pl. Zapewniamy, że każde zgłoszenie będzie przez nas rozpatrzone i udzielimy na nie odpowiedzi na podany w zgłoszeniu adres poczty elektronicznej.

JAKIE DANE PRZETWARZAMY?

Twoje dane osobowe możemy przetwarzać, jeśli otrzymaliśmy je bezpośrednio od Ciebie. Możemy przetwarzać Twoje dane takie jak: imię i nazwisko, adres, numer telefonu, adres email, wizerunek Twój oraz innych osób utrwalony na fotografiach, jeśli je nam udostępnisz. Komunikując się z nami przez telefon, email, naszą stronę internetową, media społecznościowe lub w inny sposób przekazujesz nam swoje dane osobowe. Informacje o sobie możesz nam przekazać gdy: używasz naszej strony internetowej, zapisujesz się do newslettera, korzystasz z oferowanych przez nas usług, pytasz o nasze usługi, chcesz wziąć udział w organizowanych przez nas eventach i wydarzeniach, bierzesz udział w konkursach, promocjach, dyskusjach lub kiedy kontaktujesz się z nami w celu poinformowania o problemie.

Korzystając z naszej strony udostępniasz nam m.in.: adres IP Twojego komputera wykorzystywanego przy połączeniu z Internetem, dane Twojego logowania, informacje o rodzaju i wersji przeglądarki internetowej, ustawieniach strefy czasowej, rodzaju i wersji wtyczek do przeglądarki internetowej, systemie operacyjnym oraz platformie sprzętowej, informacje o Twojej wizycie, strumień kliknięć wpływający do naszej strony internetowej, przepływający przez nią i wypływający z niej, informacje co oglądałeś lub czego szukałeś, czas odpowiedzi strony, błędy przy ściąganiu treści, długość Twoich odwiedzin, interakcja ze stroną.

Nasz Serwis, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Podczas korzystania z Serwisu na urządzeniu końcowym Użytkownika zapisywane są niewielkie pliki, w szczególności pliki tekstowe, które zawierają informacje umożliwiające zapamiętanie danych logowania, ostatnio wybranych produktów, produktów znajdujących się w koszyku Użytkownika (dalej: „pliki cookies”). Pliki cookies nie zawierają danych identyfikujących Użytkownika, co oznacza, iż na ich podstawie nie jest możliwe ustalenie jego tożsamości. Pliki używane przez Serwis nie są w żaden sposób szkodliwe dla Użytkownika ani urządzenia i nie ingerują w jego oprogramowanie, ani ustawienia. System cookies nie przeszkadza w działaniu komputera Użytkownika i można go wyłączyć. Pliki te są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu itd.); umożliwiają Ci, m.in., korzystanie ze wszystkich funkcji Serwisu; nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia. Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz: usunąć pliki cookies, blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości. W tym Serwisie ciasteczka wykorzystywane są w celach: zapamiętywania informacji o Twojej sesji, statystycznych, marketingowych, udostępniania funkcji Serwisu. Aby dowiedzieć się, jak zarządzać plikami cookies, w tym, jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz.

Administrator informuje, iż w przypadku, w którym pliki są konieczne do działania Serwisu, ograniczenie ich wykorzystywania może utrudnić korzystania z Serwisu. Ustawienia przeglądarki Twojego urządzenia pozwalające na zapisywanie plików cookies oraz wyrażenie zgody poprzez kliknięcie opcji „zgoda” w oknie pojawiającym się po wejściu do Serwisu z informacją: „Ta strona korzysta z ciasteczek, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.”: oznacza, że Użytkownik wyraża zgodę, aby pliki te zapisywane były na urządzeniu końcowym.

JAK DŁUGO PRZECHOWUJEMY TWOJE DANE OSOBOWE?

Powierzone dobrowolnie przez Ciebie dane osobowe będą przetwarzane będą tylko tak długo, jak to jest konieczne dla celu lub celów, dla których Twoje dane zostały pierwotnie zebrane. Po tym czasie Twoje dane będą usunięte lub zarchiwizowane. Wyjątkiem będzie sytuacja, gdy dalsze przetwarzanie będzie dla nas konieczne w celu wywiązania się z obowiązku prawnego, który na nas ciąży lub dla innego usprawiedliwionego, zgodnego z prawem celu.

TWOJE PRAWA

W każdej chwili masz prawo do dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz wniesienia sprzeciwu co do przetwarzania Twoich danych osobowych. Jeżeli uważasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z wymogami prawnymi, przysługuje Ci prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.